A Peace of Cake

Leer in deze korte challenge hoe je rust creëert in je hoofd en in je leven waardoor je meer tevreden rondloopt in deze hectische tijden.

Elke dag krijgen we te maken met momenten waardoor de stress even piekt in ons lichaam. Soms komen we helemaal niet meer tot rust of wordt het erg moeilijk om te ontspannen. We jagen ons op over de kleinste dingen. We kunnen het gevoel hebben dat we heel de dag hollen en rennen zonder ooit stil te staan bij wat we echt aan het doen zijn. We proberen wel allerlei dingen om tot rust te komen zoals soms een glas wijn, eens goed poetsen of een sigaretje. Maar als we heel eerlijk zijn met ons zelf, weten we ook dat we meer stress hebben dan goed is voor onze gezondheid.

Wanneer je vaak een opgejaagd gevoel hebt, teveel spanning ervaart in je lichaam, makkelijk over de rooie gaat of heel moeilijk tot rust kan komen, is deze gratis challenge ideaal om hiermee op een laagdrempelige manier mee aan de slag te gaan.

Herkenbaar?

Schrijf je dan nu in voor deze korte maar beklijvende challenge die start op maandag 17 februari en eindigt op vrijdag 21 februari met een live webinar om 20u30. 

Wat krijg je?

  1. Je wordt lid van de geheime Facebook groep waar je samen met de andere deelnemers terecht kan met je vragen, twijfels en bemerkingen. Bovendien geef ik er elke avond om 20u30 een korte Facebook live rond het onderwerp. Als je al iets anders te doen hebt die avonden, no panic want je kan de FB lives daarna nog herbekijken. Ik coach je in de Facebook groep en je kan er dus sowieso altijd bij mij terecht. Ik vind het belangrijk om het persoonlijke aspect ook in deze challenge te bewaren. Een privé online coach... ideaal toch?

  2. Je krijgt gedurende deze vijf dagen elke dag een mail en tips om met je gedrag aan de slag te gaan en om meer inzicht te krijgen in hoe je je gedrag kan veranderen of daar een aanzet in kan geven. Deze mails zijn gelinkt aan het werkboek met opdrachten. (lees vooral verder)

  3. Er zit dus ook een beknopt werkboek bij en mijn e-book “The road to wisdom” krijg je er gratis en voor niks bovenop, mocht je dat nog niet hebben. Het belangrijkste doel van deze challenge is om meer bewust te worden van wat je denkt, voelt en doet en zo meer rust te creëren in je hoofd. Bewustzijn is een eerste stap naar verandering en daar gaan we in deze Challenge mee aan de slag.

Wat kan je leren tijdens deze challenge?

In essentie leer je simpelweg om stil te staan bij je gedrag en meer bewust te worden van wat je denkt, voelt en doet.

Stress is iets wat we onszelf aandoen. Je krijgt meer zicht op je stressors. Je krijgt ook tips hoe je het anders kan aanpakken. En we gaan ook echt aan de slag met een doel waar je naartoe wilt werken, een doel dat kadert in dit thema.Deze challenge is helemaal gratis.

Je kan je inschrijven via het contactformulier hieronder.

Ik zie je heel graag daar!

LieveA Peace of Cake

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x