GRATIS

Ik bied vier zaken gratis aan. Waarom doe ik dat? Niet iedereen heeft de kans om onmiddellijk geld op tafel te leggen om een traject te starten. Of misschien twijfel je nog een beetje dat je bij mij aan het juiste adres bent. Of misschien wil je eerst eens iets proberen. Wat de reden ook is: daarvoor stel ik gratis manieren ter beschikking om te proeven van wat voor een stijl ik heb, hoe ik werk en welke accenten ik leg. Je kan voelen wat het met je doet. Je kan ervaren wat het is om in beweging te komen zonder dat je er iets voor moet betalen.

1. Je kan kiezen voor een eerste gratis gesprek waarin we samen kijken naar wat er voor jou nu op dit moment de beste eerste stap is in hoe ik werk. Meer weten over deze Ice Breaker? Klik dan op de onderstaande knop.

2. Je kan ook het gratis E-book “The road to wisdom” ontvangen. Klik hier als je daarmee een eerste stap wil zetten naar een andere manier van denken en leven. 

3. Download hier de gids "Beheer je angst". Je kan door deze gids aan de slag met eenvoudige opdrachten en tips om je angst te verminderen.

En als laatste kan je natuurlijk ook jezelf inschrijven op mijn gratis nieuwsbrief. Hierin blijf je op de hoogte van de laatste trajecten die ik lanceer en allerlei inspirerende inzichten.

GRATIS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x