Gratis challenge On the spot

On the spot

Leer in deze korte challenge "On the spot" hoe je stapje per stapje kan komaf maken met je faalangst en meer zichtbaar kan worden in het dagdagelijkse leven.

We willen graag meer zichtbaar zijn en opkomen voor onze mening, of assertief uit de hoek komen of grenzen stellen.

Soms willen we ook een duidelijke plek innemen in een vergadering bijvoorbeeld of wanneer nonkel Jos een misplaatste grap maakt. 

Maar toch slikken we onze woorden dan in omdat iets ons tegenhoudt en nadien zijn we dan kwaad omdat we over ons hebben laten lopen. 

Even goed kan je het gevoel hebben dat je iets te doen hebt in deze wereld en dat het er toch niet helemaal uitkomt: je twijfelt te vaak, je stelt uit, je treuzelt, het gaat niet voor uit.... 

Allemaal zijn ze verbonden aan: durven in de schijnwerpers staan en je geen bal aantrekken van wat anderen kunnen denken. Leven vanuit het spontane hart.

Herkenbaar?

Doe dan mee met deze gratis challenge die start op 14 september en eindigt op vrijdag 18 september.

Vijf dagen lang neem ik je als coach mee in deze waanzinnige challenge waarin je elke dag wat meer leert over hoe je meer zichtbaar kan worden en écht die dingen kan gaan doen en zeggen die je wilt. Misschien nog met knikkende knieën maar je doet het toch maar. 

Wat gaan we doen?

 • Vijf dagen lang ben ik je persoonlijke coach in het meer zichtbaar worden. Je weet of je weet het niet maar zichtbaar zijn, is echt wel mijn dada. Ik hou ervan en ik hou ervan om het aan anderen te leren. 
 • Elke ochtend ontvang je een mail met een opdracht van de dag waarmee je aan de slag gaat. 
 • In het werkboek dat je gratis en digitaal ontvangt, kan je de opdracht maken en de reflectievragen invullen. 
 • We starten op maandag 14 september en doen dit 5 dagen tot en met vrijdag 18 september.
 • Je hoeft je niet te verplaatsen want alles gebeurt online
 • In totaal krijg je 5 uur coaching van één van de beste coaches van Vlaanderen. (dat is nogal durven he om dat te zeggen... wel dat is zichtbaar durven zijn...). Omdat ik ook als therapeute werk, kan ik zowel doelgericht als diepgaand werken. Het beste van de twee werelden. 
 • Je komt terecht in een privé Facebook groep waar je terecht kan met al je vragen en bedenkingen. Ik ben gedurende de vijf dagen altijd aanwezig in de groep. Elke vraag die je stelt, beantwoord ik persoonlijk, dus niet één of andere assistente. Ik neem jou serieus zodat jij jezelf ook gaat serieus nemen.
 • Elke avond, behalve op donderdagavond, om 20u30 kom ik live in de Facebook groep en vertel ik alles wat ik weet over de opdracht van de dag en hoe je er vorderingen in kan maken. Dit duurt ongeveer een halfuur maar ik durf al eens uitlopen. De opname blijft beschikbaar in de groep dus je kan ze oneindig vaak herbekijken. We eindigen op vrijdag met een echt webinar waarin we er nog eens stevig tegenaan gaan.

Wat kan je leren tijdens deze challenge?

 • je wordt je meer bewust van wat je denkt, voelt en doet als je jezelf tegenhoudt.
 • je leert stil te staan bij jezelf (niet onbelangrijk).
 • je kan duidelijk je gedachten detecteren waarmee je jezelf saboteert.
 • je leert hoe je je zelfvertrouwen kan opkrikken.
 • je ontdekt hoe je een negatief zelfbeeld beetje bij beetje kan omdraaien naar een positiever.
 • je leert wat anderen over je denken (echt) en wat dat betekent over jezelf.
 • je leert hoe je komaf kan maken van de stemmetjes in je hoofd.
 • je krijgt een stappenplan om echt zichtbaar te worden wanneer je dat zelf wilt. 

Sta je te popelen om in te schrijven?

Je krijgt dan ook onmiddellijk de link naar de Facebook groep maar we starten pas op maandag 14 september.

In tussentijd krijg je nog wat mails om je op te warmen én natuurlijk ook het werkboek.


Je zal nu misschien denken: poeh poeh, een uur per dag... heb ik dat er wel voor over? Als je dat er niet voor over hebt om te groeien... dan toch misschien even nadenken over hoe hoog je je zelfwaardering inschat. 

Ik heb er in elk geval al ongelooflijk veel zin in.

Want zichtbaar zijn, jezelf dat echt gunnen... daarmee doe je niet alleen jezelf een groot plezier mee maar ook de wereld. Al geloof je dat op dit moment misschien nog niet... het is wel de waarheid.

See you there!

Lieve


Gratis challenge On the spot

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x