Individueel traject

Het individuele traject "Rise and shine" is het enige traject waarbij je door 1 op 1 gesprekken met mij verder komt in je groeiproces.

LET OP: dit traject komt te vervallen in het voorjaar van 2021 dus als je graag hier nog beroep wilt op doen: wees er dan snel bij! 

Individuele gesprekken hebben voor- en nadelen. 

Voordelen van het individueel traject: je hebt één op één contact, alles is heel persoonlijk, je hebt al mijn aandacht, volledig op maat, flexibiliteit in data, alles is op je eigen tempo, het non-verbale kan helemaal meegenomen worden in het traject.

Nadelen van het individueel traject: niet zo intensief als een online traject, het aantal contactmomenten is lager dan bij de online trajecten, de prijs is hoger dan het online traject, je hebt niet de ondersteuning van een groep mensen (community gevoel), je moet je verplaatsen.

Desondanks de nadelen is een individuele face to face begeleiding voor veel mensen nog steeds het summum, daarom blijf ik het ook aanbieden want het heeft absoluut haar meerwaarde.

Je kan op twee manieren bij mij individueel in begeleiding komen: in real live of online.


Hoe werk ik?
Ik werk enkel met trajecten van vijf gesprekken

Een traject (versus losse gesprekken) geeft jou een duidelijke lijn aan en je hoeft niet elke keer na te denken of het wel de moeite is en of je wel wil komen en of je wel een nieuw gesprek nodig hebt. Vijf gesprekken is een gemiddelde termijn die iemand nodig heeft om de eerste stappen te zetten. Het kan zijn dat je daarna alleen verder kan of het kan zijn dat je je wil engageren tot een nieuw traject van vijf gesprekken, dat bespreken we nadien. Elk gesprek duurt 1 uur.

In een eerste traject kan je je verwachten aan de volgende zaken:

  • inzicht in hoe je functioneert
  • feedback van mijn kant
  • zicht op je overtuigingen
  • concrete tools om je leven in handen te nemen
  • een antwoord op jouw hulpvraag die we samen zullen bepalen
  • je krijgt quasi altijd opdrachten mee naar huis tussen de gesprekken door

Maar uiteraard volg ik helemaal jouw flow en jouw tempo. Een veranderingsproces heeft haar eigen leven en kan niet gedwongen worden in een bepaald ritme.


Wat is jouw investering?
Je betaalt €640 euro inclusief B.T.W. voor een traject. 

Om in te stappen hebben we het liefste eerst een gratis verkennend gesprek, dat kan je aanvragen door mij een mailtje te sturen. Of we kunnen er direct invliegen.

Je betaalt het traject van 5 gesprekken bij aanvang nadat je mijn factuur hebt ontvangen. Gespreide betaling in twee delen van het bedrag is mogelijk.

Als je een ondernemingsnummer hebt, kan je beroep doen op de KMO portefeuille. Je vindt hier daarover meer informatie.

Wanneer kan je aan de slag?
Je mag rekenen op een gemiddelde wachttijd van ongeveer 2 weken vooraleer je kan starten, soms is dat korter maar nooit langer. Crisissituaties krijgen voorrang en kan ik begeleiden binnen de week. Doordat we de afspraken gespreid in de toekomst inplannen is er nadien een regelmatig contact. Sowieso krijg je van mij een antwoordje op je mail binnen de 24 uur.

Wat als je je afspraak wilt annuleren?
Gezien mijn agenda goed gevuld is en mensen soms wachten op een eerste afspraak, vraag ik je om mij tijdig te verwittigen als je niet kan komen of als je graag je afspraak verplaatst. Een wijziging of annulering geef je zo snel mogelijk door en we verplaatsen dan de afspraak.


Klaar om je leven een nieuwe wending te geven?

Mail mij even op info@lievevanweddingen.be

Ik hoor graag van je!
Lieve{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x