Korte trajecten online

De korte online zes-weken trajecten "Jump and Join" zijn trajecten die op je eigen tempo online kan volgen. Ze zijn opgebouwd rond een bepaald thema en dankzij webinars kan je stap voor stap het programma doorlopen. Je wordt van dichtbij gecoacht (écht) en je maakt deel uit van een community die jou mee draagt in het proces. Sommige trajecten hebben een live dag, anderen niet.

Wat bijzonder is aan deze "Jump and Join" reeks, is dat ik ook altijd mezelf uitdaag om iets te doen dat mij zélf uit mijn dagdagelijkse leven haalt. Bij "Switch!" ging ik zo twee weken naar Patagonië, alleen, zonder solo reiservaring en ik sprak geen woordje Spaans. Nada. Dit zorgt voor een bijzondere vibe omdat ik als coach ook uit mijn comfort zone stap, net zoals jij dat zal doen in deze online trajecten. 

Wat ik bij "Peace and Quiet" ga doen, wou ik tien dagen aan één stuk van 's morgens tot 's avonds mediteren maar Corona stak er een stokje voor. 

Gezien het succes van de Jump and Join trajecten zal het mij niet elke keer lukken om zelf een uitdaging aan te gaan maar dat verandert niets aan de kwaliteit van het traject uiteraard.

- Wil je al heel je leven van bepaald gedrag af maar weet je niet hoe?
- Wil je meer focus in je leven?
- Wil je naar een doel leren toewerken?
- Wil je je bewuster worden over wat je doet?

Dan is dit online traject ideaal voor jou.
Switch! .... het zes-weken traject om je gedrag te veranderen. We starten terug op 4 juni!

Lees meer.
Wil je meer innerlijke rust ervaren?
Wil je je emoties onder controle kunnen houden?
Wil je tevredenheid boven geluk stellen?

Dan is dit online traject iets voor jou!

Lees meer.
Korte trajecten online

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x