OVER MIJ

Ik ben Lieve Van Weddingen: een coachende therapeute met een praktijk in Heverlee sinds
2006. Ik werk ook als transformatiecoach in organisaties, zowel met groepen als met individuen, hoger
management vooral.

Via Facebook probeer ik zoveel mogelijk mensen te bereiken die écht iets uit het leven willen
halen. Volg je mijn Facebook pagina al? 95% van de bevolking volgt gewoon de massa maar is ongelukkig over hun bestemming als ze sterven. Mijn Facebook pagina maar ook mijn werk is een middel om mijn passie maar ook mijn zielsenergie uit te drukken en een groot aantal mensen te inspireren en te motiveren om hun leven een nieuwe wending te geven door anders te gaan denken en vooral te gaan doén. Dat is in essentie ook de kern van wat ik doe: ik help sensitieve ontwakende mensen hun bewustzijn te verruimen om zo meer voluit te leven vanuit hun EIGEN kracht en intuïtie. Je vindt bij mij iemand met een directe no nonsense maar liefdevolle aanpak en een duidelijke manier van werken.

We zoeken samen naar hoe je op je eigen pad kan geraken en het pad van anderen achter je kan laten. Eens je je eigen manier van leven gevonden hebt, is er geen stoppen meer aan en kan je net zoals ik in een stroomversnelling terechtkomen van zelfliefde, ontplooiing en zingeving. Het leven wordt er niet makkelijker op maar wel met een helder doel waar je gelukkiger van wordt. Sounds good, toch? 

Ik werk als therapeute uiteraard nog live maar meer en meer werk ik ook online. Ik wil een zo ruim mogelijk publiek bereiken en daarom bied ik ook korte en langere trajecten online aan. Maar daarnaast geef ik ook veel gratis weg of aan lage prijzen. Simpelweg omdat ik weet dat sommigen nooit mijn praktijk zullen binnenstappen maar ook omdat sommigen de reguliere therapie niet kunnen betalen. Daarom dus. Iedereen heeft recht op hulp. Je vindt meer informatie over mijn gratis aanbod hier.

Misschien nog wat achtergrond van mezelf, dan weet je ook gelijk welk vlees je in de kuip hebt: ik startte mijn eigen zelfontwikkeling in 1993 nadat ik door de dood van mijn vader in 1989 als adolescent in een depressie sukkelde. Dit zware proces bracht mij in een niet te stoppen rollercoaster van verlies, keuzes en pijn die uitgroeiden naar evolutie, openbaring en transformatie. Ik geloof mede hierdoor in het enorme potentieel van mensen en dat breng ik graag over, zowel op deze pagina als in mijn dagdagelijkse werk. Doorheen de afgelopen 25 jaar volgde ik intussen ontelbaar veel opleidingen waarbij mijn Gestalttherapie opleiding mijn leidraad is maar ik laat mij evengoed beïnvloeden door NLP, systemisch werk, lichaamswerk, het boeddhistisch denkkader, mindfulness, Sjamanisme en vele andere invalshoeken.

Ik ben ook nog moeder van drie kinderen van 19, 18 en 6jaar. Ik heb twee scheidingen achter de rug en leef nu gelukkig apart omringd door veel mensen die mij graag zien en vice versa. Ik hou van lachen, dansen, lekkere wijn, muziek, pizza, positiviteit, lezen, schrijven en meditatie. Ik zie mezelf als een free spirit die houdt van het leven en de liefde. Ik heb een spirituele LAT relatie met de vader van mijn jongste dochter.

Wil je graag aan snel aan de slag? Kijk dan even op deze pagina dan kan je direct erin duiken.

Veel liefs en zon op al je wegen!
Lieve

OVER MIJ

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x