OVER ONS

WRINGT HET EEN BEETJE HIER EN DAAR?

JE WILT MEER! Je wilt het beste. Je wilt het gevoel hebben dat je ECHT leeft. Je wilt voluit leven. Maar het wringt een beetje hier en daar. Je leven loopt niet helemaal soepel. Je twijfelt over beslissingen. Je krijgt alsmaar meer van hetzelfde ook al wil je het anders. Je relatie is een beetje in het slop geraakt. Je voelt niet meer die energie die je je zo vaag herinnert. Je mist passie in je leven. VUUR! Hoe voelt dat ook weeral om echt energiek door het leven te gaan? Je hikt zo wat tegen de zaken aan en intussen doe je door en door en door terwijl je heel goed voelt dat je het ANDERS wilt. En zo gaat de tijd voorbij.

Anno 2019 is het leven een rollercoaster. Je wordt op allerlei mogelijke manieren uitgedaagd om je te stretchen. De maatschappij vraagt het uiterste van jou. Maar je brein en jouw hele wezen vraagt ook om rust en stilte. Tegelijkertijd vraagt je hart om te leven en lief te hebben. Je lichaam laat ook van zich horen. Het zijn veel balletjes om in de lucht te houden.  Hierdoor voel je je soms overspoeld en zie je het bos niet meer door de bomen. Je krijgt te maken met stress en gevoelens waar je geen weg mee weet. En je wilt je ook niet meer verstoppen achter teveel eten of teveel Netflixen. Je wilt verandering. 

Dan is het goed dat je bij iemand terecht kan die je helpt om te leren zwemmen en niet te verzuipen. We helpen jou om het leven te leven en er terug ten volle van te genieten. We helpen je om beslissingen te nemen. We helpen jou om de juiste mensen en opportuniteiten aan te trekken. We helpen jou om die knopen door te hakken die nodig zijn om krachtiger in het leven te staan zodat je de vrouw kan zijn die je wilt, de man kan zijn die je wilt, de partner en de ouder kan zijn die je wilt. Zo kan je je meer vrij en gelukkig voelen.

Zet de eerste stap en maak nu een afspraak voor een gratis verkennend gesprek!

OVER ONS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x