PRAKTISCH

Wanneer is de praktijk geopend?
Ik werk op alle werkdagen (behalve op vrijdag), overdag en ’s avonds en bij hoogdringendheid ook op zaterdagvoormiddag. 

Hoe lang moet je wachten op een eerste gesprek?
Je mag rekenen op een gemiddelde wachttijd van ongeveer 4 tot 6 weken vooraleer je kan starten, soms is dat korter maar nooit langer. Crisissituaties krijgen voorrang en kan ik opstarten binnen de week. Sowieso krijg je van mij een antwoord op je mail binnen de 24 uur. Als dat niét zo is, stuur je best even een reminder want dan is je mail wellicht in mijn spam folder beland.

Wat als je je afspraak moet annuleren?
Gezien mijn agenda goed gevuld is en mensen soms wachten op een eerste afspraak, vraag ik je om mij tijdig te verwittigen als je niet kan komen of als je graag je afspraak verplaatst. Ik zal dat ook soms doen, dat is helemaal niet erg. Een wijziging of annulering geef je zo snel mogelijk door en verplaatsen we dan. Een eerste verkennend gesprek verplaats ik maximum drie keer.

Waar bevindt de praktijk zich?
De praktijk bevindt zich in Heverlee, Industrieweg 3, vlakbij de Geldenaaksebaan. (dichtbij Leuven)
De Industrieweg is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn vier buslijnen met een halte vlak bij de campus UCLL, die vlak tegenover de Industrieweg ligt. Buslijn 630 brengt je op 12 minuten van het station naar de Geldenaaksebaan. Lijnen 4, 5 en 6 rijden door het centrum en hebben haltes aan onder meer het Rector De Somerplein en het station. Als je met de bus komt stap je af aan halte “UCLL Leuven”. Als je de bus naar het centrum of het station neemt stap je op aan de nieuwe halte UCLL in de Interleuvenlaan.

Als je met de auto komt, vind je aan de praktijk voldoende parkeerplaatsen.

De praktijk bevindt zich in het kantoorgebouw BENES. De voordeur is altijd open. Eens je binnen bent, druk je op de bel “Audaco” en dan gaat de glazen wand op magische wijze open. In de wachtruimte kan je plaats nemen op de stoelen. Ik kom je daar halen.

Algemene gegevens
BTW: 0809.834.192
IBAN nummer: BE49 7350 2215 3471

info@lievevanweddingen.be
+32 472 41 30 42

Heb je een vraag of opmerkingen of wil je gewoon iets vertellen?
Dat kan ook!
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x