SNEL AAN DE SLAG

Welkom op deze pagina.
Je kan op vier manieren gratis aan de slag. Gratis? Gratis!! 

Waarom doe ik dat? Niet iedereen heeft de kans om onmiddellijk geld op tafel te leggen om een traject te starten. Of misschien twijfel je nog een beetje of je bij mij aan het juiste adres bent. Of misschien wil je eerst eens iets proberen. Wat de reden ook is: daarvoor stel ik gratis manieren ter beschikking om te proeven van wat voor een stijl ik heb, hoe ik werk en welke accenten ik leg. Je kan voelen wat het met je doet. Je kan ervaren wat het is om in beweging te komen zonder dat je er iets voor moet betalen.

1. Je kan kiezen voor een eerste gratis gesprek waarin we samen kijken naar wat er voor jou nu op dit moment de beste eerste stap is in hoe ik werk. Meer weten over deze Ice Breaker? Klik dan op de onderstaande knop.

2. Je kan ook het gratis E-book “The road to wisdom” ontvangen. Klik hier als je daarmee een eerste stap wil zetten naar een andere manier van denken en leven. 

3. Download hier de gids "Beheer je angst". Je kan door deze gids aan de slag met eenvoudige opdrachten en tips om je angst te verminderen.

En als laatste kan je natuurlijk ook jezelf inschrijven op mijn gratis nieuwsbrief. Hierin blijf je op de hoogte van de laatste trajecten die ik lanceer en allerlei inspirerende inzichten.


Je kan ook voor een klein prijsje een stapje verder gaan!

Ik bied bijvoorbeeld deze goedkope gids aan (korte volledig online traject) aan waarmee je onmiddellijk aan de slag kan nadat je betaald hebt. Je kan het zelfstandig volgen, op je eigen tempo en zijn toch van grote impact. Onmiddellijk aan de slag? Ja, direct na jouw aankoop valt de eerste module in jouw inbox. 

Waarom doe ik dat? Soms kom je op mijn website en is het juist het goede moment om aan de slag te gaan (midden in de nacht bijvoorbeeld, ik ken dat). Soms wil je snel aan de slag om met al zinvol bezig te zijn tegen dat je een afspraak hebt bij mij. Soms wil je er gewoon gelijk induiken, als je zo een ongeduldig type bent als ik. En soms wil je wel in begeleiding komen maar past het financieel niet maar je wilt echt wel iets doehoeoeoeen. Daarom dus. 

Alle producten zijn waardevol, professioneel en to the point. Denk eraan dat ik al vijftien jaar werk als therapeut en coach en heel veel ervaring heb in veranderingsprocessen. Ik weet wat mensen bezighoudt en wat hen tegenhoudt om echt zich meer vrij te voelen. Die inzichten deel ik graag met jou. Je krijgt bij de gids ook altijd een werkboek dus je kan ook echt aan de slag (nadenken, meedoen, invullen), het is niet theoretisch. Elke gids heeft een bepaalde doorlooptijd. Sommige maar een paar dagen, anderen een paar weken.


Verminder je angst

1. "Je angst de baas" is een gids die loopt over 8 dagen en dient om je angst te verminderen en beter te begrijpen hoe jouw angst wordt opgebouwd en wat je allemaal kan doen om jouw angst en onrust te meer de baas te worden. Ideaal voor jou als je je vaak onrustig en opgefokt voelt of als een kip zonder kop rondloopt en dit voor maar 18 euro.

Ook nog belangrijk!
Ben je een ondernemer en heb je een ondernemingsnummer?

Dan kan je ook in alle trajecten boven de 495 euro beroep doen op de KMO portefeuille. 

Deze KMO portefeuille zorgt ervoor dat opleidingen gesubsidieerd worden door de Vlaamse Overheid. De overheid betaalt 30% van het totaalbedrag zonder B.T.W. en jij betaalt de rest van het factuurbedrag + de B.T.W. Enkel voor KMO's en met een maximum van 7500 euro per jaar.

Ken je dat nog niet of wil je het nog eens uitgebreid nalezen? Klik dan hier door voor meer informatie!


Laat jouw financiële situatie jou niet tegenhouden om aan jezelf te werken. Groei en ontwikkeling zijn levensbelangrijk en levensnoodzakelijk. Mail mij als je ergens wilt aan deelnemen maar de centen niet hebt op dit moment. Een gespreide betaling is altijd mogelijk mits de termijnen te respecteren.

Ik hoor graag van je!
Lieve
SNEL AAN DE SLAG

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x