THE DREAM TEAM

Deze therapie- en coachingspraktijk is opgericht in 2006 door Lieve Van Weddingen. Zij is Gestalttherapeute en gecertificeerd coach. Ze werkt zowel binnen deze praktijk als in organisaties. De praktijk kreeg alsmaar meer vorm maar ook bekendheid, mede dankzij de Facebook pagina die door Lieve met veel toewijding en passie elke dag voorzien wordt van inspirerende quotes en teksten die jou laten nadenken en ondersteunen.

In 2019 werd het tijd om vers bloed aan boord te trekken om een ruimer aanbod te voorzien aan de cliënten maar ook om de wachttijden te verlagen. Marie kwam erbij om moeders mee te helpen ondersteunen en Liselotte kan opvoedingsvragen op zich nemen. Dit triumviraat begeleidt zeer veel cliënten per jaar zonder aan kwaliteit in te boeten. Lees zeker hun eigen pagina om hen beter te leren kennen. Voel je welkom en aarzel niet om ons te contacteren.

Lieve Van Weddingen

"Ik geloof dat IEDEREEN recht heeft op een BEWUST leven zodat je gelukkiger en krachtiger kan LEVEN."

Liselotte Jacobs

"Ik geloof dat het ouderschap een grote ontdekkingsreis is naar wie je bent, hoe je in de wereld wil staan en wat je je kinderen wil voorleven."

Marie De Cannière

"Ik geloof dat elke mama recht heeft op ondersteuning, zodat ze ruimte heeft om in haar kracht te staan en mama te zijn vanuit haar kern."

THE DREAM TEAM

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x